La il·lusió de la nit més màgica de l'any va ser possible a Font-rubí

2021-01-07 00:00:00

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar a Font-rubí el dia 5 de gener d’una manera molt diferent de l’habitual.

L’acte va començar amb una sessió d’autocinema amb la pel·lícula Toy Story 4 al camp de futbol municipal. A continuació, Ses Majestats van fer l’entrada al camp de futbol, acompanyats de tota una comitiva de patges, cavalls, tabalers i tractors.

L’alcalde de Font-rubí, el Sr. Xavier Lluch, els va fer entrega de les claus que obren totes les portes del municipi. A continuació, els Reis Mags van fer un discurs adreçat als nens i nenes i van passar cotxe per cotxe a saludar les famílies. Finalment, es va acomiadar a Ses Majestats amb un petit castell de focs.

Des de l’organització es valora molt positivament l’arribada de Ses Majestats i la participació de la població. El nou format, generat per adaptar la cavalcada a la situació actual, va permetre als nens i nenes veure els Reis Mags amb totes les mesures de seguretat. El camp de futbol es va omplir de cotxes i els infants van poder viure la il·lusió de la nit més màgica de l’any.

 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '26-01-2021 18:44