Vinòleum

Mostra de vi, cava, oli i artesania organitzada el mes d'octubre.

La mostra de vins, olis i artesania Vinòleum neix l'any 2017 amb l'objectiu de promocionar i apropar els principals productes del nostre municipi a la gent de la nostra comarca, a més de donar valor a antigues professions arrelades al nostre entorn. La mostra se celebra conjuntament amb la Festa del Most el tercer cap de setmana del mes d'octubre i aprofita els carrers del nucli de Guardiola de Font-rubí, generant un ambient càlid i familiar per a tothom qui decideix apropar-s'hi.

Hi trobem desenes d'expositors, on la gent pot gaudir dels vins i olis del municipi, artesans, parades gastronòmiques i de productes relacionats amb el món de la viticultura i la producció d'oli. A més, la fira també compta amb una gran diversitat de tallers per a tots els públics, tasts, conferències, jocs per la mainada, produccions artístiques i música de qualitat i en viu, fent d'aquest esdeveniment una experiència molt completa per a tots els públics.
Tal com hem remarcat, la proximitat i l'opció de comprar directament els productes als diversos elaboradors són el pilar i la filosofia del Vinòleum.

Vinòleum 2024
Enguany tindrem novament la zona que es dirà Vinòleum Gulae on estaran ubicats els expositors de la gastronomia i un altre espai anomenat Vinòleum Culture que és on es durà a terme tota la programació cultural.


Dates i horaris 2024 (podrien variar):

- Divendres 27 de setembre de les 20:30  a 01 h
- Dissabte 28 de setembre de les 18 a 01 h
- Diumenge 29 de setembre de les 09 a 14 h


Contacte: vinoleumfontrubi@gmail.com

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-05-2024 11:21