Instal·lacions esportives

Servei que s'encarrega de promocionar l'esport entre la ciutadania i les associacions municipals mitjançant l'organització d'activitas esportives i campanyes de difusió així com d'una oferta de diversos equipaments esportius

El complex esportiu de Font-rubí està situat als voltants de la zona escolar, entre el c/ de les Escoles i el c/ Santa Maria.

El formen els següents equipaments:

• PISTA POLIVALENT COBERTA Al recinte escolar i esportiu trobem la pista coberta que permet l’exercici i celebració de tot tipus d’activitats esportives culturals i lúdiques

• PISTES DE TENIS L'ús de les pistes de tenis municipals és restringit als usuaris que prèviament s'inscriguin i liquidin la taxa anual d'utilització de les pistes de tenis. L’accés es fa mitjançant clau electrònica programada. Aquesta permet accés a les dues pistes de tenis i activació de l'enllumenat.

• CAMP DE FÚTBOL Es utilitzat pel Club esportiu Font-rubí que participa a la lliga Catalana i també pels alumnes de l’Escola, promocionant l’esport de base.

• GIMNÀS El gimnàs està integrat dins del recinte escolar. S'hi organitzen diverses activitats periòdiques a banda de la utilització escolar.

  1.  Gimnàs per gent gran
  2.  Gimnàs manteniment en general.
  3.  Gimnàs Steps, aeròbic i tonificació muscular

• PISTES DE PÀDEL L'ús de les pistes de tenis municipals és restringit als usuaris que prèviament s'inscriguin i liquidin la taxa anual d'utilització de les pistes de tenis. L’accés es fa mitjançant clau electrònica programada. Aquesta permet accés a les dues pistes de tenis i activació de l'enllumenat. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-09-2018 16:09