Concurs de fotografia per Instagram - Sant Isidre 2020

2020-05-15 00:00:00

Les festes de Sant Isidre d'aquest 2020 proposen un concurs de fotografia per Instagram. El tema del concurs és la pagesia, ja que Sant Isidre Llaurador era el patró de la pagesia, i aquesta es pot considerar un element identificador del municipi.

El concurs és organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Font-rubí, la Comissió de Festes de Font-rubí i el projecte Font-rubí Experience, amb la col·laboració de la fotògrafa Maria Rosa Ferré.

 

Per participar-hi:

1. Penja fotografies relacionades amb la pagesia al teu perfil d’Instagram. Pots publicar-ne tantes com vulguis.

2. Inclou en la publicació els hashtags #santisidre2020 i #fontrubiexperience.

3. Segueix a l’@ajuntament_font-rubi.

4. Assegura’t que tens un perfil públic o obert a Instagram, perquè puguem veure les teves fotografies.

5. Tens temps per participar-hi fins al diumenge 31/05/20 a les 23.59 h.

Fotografia del barri de Montjuïc a finals dels anys 40, cortesia de Ca la Matilde.

 

Bases del concurs

 

Com participar-hi?

- Per participar en el concurs cal que cada concursant pengi les seves fotos a Instagram amb els hashtags (etiquetes) #santisidre2020 i #fontrubiexperience. En cas que l’etiquetatge no sigui correcte, la fotografia no formarà part del concurs. Pujar les fotografies amb aquestes etiquetes implica participar en el concurs, acceptar-ne les bases i la normativa d’ús d’Instagram.

- Les persones participants cal que tingui un perfil públic o obert a Instagram perquè puguem veure les seves fotografies.

- Els/les participants cal que segueixin el perfil de l’@ajuntament_fontrubi.

- La participació en el concurs és gratuïta.

- Cada concursant hi pot participar amb tantes fotografies com desitgi, però només podrà guanyar a un dels tres premis.

- En cas de participar amb diverses fotografies, cada fotografia s’ha de publicar per separat. En el cas que en un mateix post hi hagi diverses fotografies, només es valorarà la primera.

- Les imatges s’han de publicar en format de post/feed/publicació. No es tindran en compte les fotografies penjades a la història, ni els vídeos.

- El concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys (edat mínima per tenir un perfil d’Instagram a Espanya).

 

Les fotografies

- La temàtica del concurs és la pagesia. Així doncs, les fotografies que hi participin han de tenir relació amb aquesta temàtica.

- Les fotografies es poden publicar entre el 15 i el 31 de maig de 2020 (data d’inici i de finalització del concurs respectivament).

- Les fotografies poden ser antigues o actuals, fetes amb càmera o mòbil,  el que vulgueu.

- Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram o altres aplicacions.

- Les imatges no poden contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Els organitzadors/es del concurs es reserven el dret de desqualificar les fotografies que puguin ser considerades ofensives o discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

- Les imatges ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi apareixen. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat. L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

 

Selecció de finalistes i guanyadors/es

- A partir de l’1 de juny, el jurat escollirà les fotografies finalistes.

- El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Font-rubí, el Daniel Sabaté (membre del projecte Font-rubí Experience i de Comissió de Festes de Font-rubí) i la fotògrafa Maria Rosa Ferré.

- No podran participar en el concurs aquelles persones que formin part del jurat del concurs.

- Les fotografies finalistes es publicaran al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Font-rubí perquè la gent pugui votar-les.

- Per saber els guanyadors/es del concurs es comptarà la quantitat de likes que cada fotografia ha aconseguit en la publicació del perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Font-rubí.

- Les fotografies guanyadores es faran públiques mitjançant una publicació al perfil de l’Ajuntament de Font-rubí i de Font-rubí Experience.

- Si després de set dies de la publicació del nom del guanyador, el guanyador/a no ha reclamat el seu premi, aquest passarà a l’autor/a de la següent foto amb més puntuació i l’organització quedarà eximida de cap responsabilitat respecte al primer, i així successivament fins a trobar un/a guanyador/a de les fotos finalistes, per ordre de puntuació aconseguida.

 

Premis

- Primer premi: ampliació de la fotografia en llenç i lot gran de productes del municipi.

- Segon premi: ampliació de la fotografia en llenç i lot mitjà de productes del municipi.

- Tercer premi: ampliació de la fotografia en llenç i lot petit de productes del municipi.

 

Drets d’imatge

Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a l’Ajuntament de Font-rubí  i a Font-rubí Experience, perquè les puguin utilitzar sense finalitat comercial i sempre indicant-ne l’autoria.

 

Ús de dades

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Font-rubí.

Pujar les fotografies a Instagram amb les etiquetes del concurs implica atorgar a l’organització el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors/es a través d’un missatge d’Instagram. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

 

Altres

Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri de l’organització, reservant-se el dret a modificar, en cas que resulti necessari, els procediments aquí establerts.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-06-2020 15:45