Continua el XXII Cicle de Cava Jazz

2020-10-01 00:00:00

Dissabte 17 d'octubre

Apocadixie Cotton Pickers

A les 20.00 h, a la Pista Poliesportiva de Guardiola de Font-rubí

Inscriu-te

Venta d'entrades anticipades a l’Ajuntament de Font-rubí, o bé a taquilla a partir de les 19.00 h.

 

Noves dates

El XXII Cicle de Cava Jazz es va veure estroncat per la situació provocada pel coronavirus. Des de la regidoria de cultura s’han posposat les actuacions corresponents al març, abril i maig; i s’han reprogramat pels mesos d’octubre, novembre i desembre. L’actuació prevista pel mes de març es durà a terme el 17 d’octubre, de la mà del grup Apocadixie Cotton Pickers. El concert de Monique Makon & The Soul Titoo’s, inicialment programada pel mes d’abril, tindrà lloc el 28 de novembre, en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Finalment, l’últim concert del XXII Cicle de Cava Jazz, amb el tribut a Louis Amstrong “Jazzcare All Stars”, s’ha ajornat al 12 de desembre, a tocar de les festes de Nadal.

 

Concert d’Apocadixie Cotton Pickers, el dissabte 17 d’octubre

Per tal de garantir les mesures de seguretat, ha canviat la ubicació i hora de l’esdeveniment. Aquest tindrà lloc a les 20.00 h la pista poliesportiva de Guardiola de Font-rubí. Les portes i la taquilla s’obriran a les 19.00 h. És aconsellable arribar 1 hora abans de l’hora d’inici per evitar aglomeracions. Després del concert, qui vulgui podrà gaudir del pack gastronòmic i anar a sopar als restaurants col·laboradors després de l’actuació.

Inscriu-te a les actuacions del XXII Cicle de Cava Jazz.

Apocadixie Cotton Pickers és un quartet de Jazz New Orleans que interpretarà des de les cançons de treball fins als primers temes de Duke Ellington, tot passant pel ragtime, el xarleston o el blues. Explicaran històries i cantaran cançons dels inicis del jazz. Una ocasió de primera per descobrir aquesta formació que va prendre forma l'any 2017, arran de la participació dels seus membres en diversos festivals de jazz tradicional.


Fitxa artística

ALEXEI BAITCHOUK - Corneta

ROGER PASCUAL - Clarinet

JOAN PINÓS - Banjo tenor

PATRÍCIA PÉREZ - Tuba

 

 

Ho patrocinen:

CAVES JAUME LLOPART ALEMANY

XARCUTERIA SERRA, EMBOTITS ARTESANS

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '09-10-2020 13:26